ONZE FOODTRUCKS

Hamburger met zeewier

The Dutch Weed Burger is een van de gezondste hamburgers ter wereld met zeewier als smaakmaker! De burger is 100% plantaardig, dus veganistisch en halal.


www.dutchweedburger.com
www.facebook.com/dutchweedburger/

Koffie

Ontdek alle overheerlijke koffie variëteiten, bereid met single origin koffiebonen van zeer hoge kwaliteit. Kom een koffie halen of neem plaats aan de toog van onze zeer sfeervolle Piaggio Ape driewieler.


www.barbarista.be/
www.facebook.com/tombarbarista/

De lekkerste jonge kokosnoten rechtstreeks uit Thailand. Kokoswater is heerlijk fris en zit bovendien boordevol vitamines en mineralen. Dus kom tijdens Barrio Cantina een noot scoren en geniet! Voor liefhebbers natuurlijk ook de variant die je laat dansen...


https://www.facebook.com/wearecoconuts

Aziatische streedfood

Beleef de Aziatische Streetfoodcultuur, onze life cooking en verfijnde presentatie met speciale aandacht voor de Vietnamese keuken.


www.thetasteofasia.be
www.facebook.com/tasteofasiastreetfood

Verse frietjes en bitterballen

In onze foodtruck bakken we ambachtelijke boeren friet met schil en ballen, in de volksmond de traditionele bitterbal maar ook kalf, ree, pikant-gehakt en kip met huisgemaakte sauzen.


www.onderdetoren.nl
www.facebook.com/frietenballen

Opgerolde pannenkoeken

Vanuit een gigantische opgerolde rijdende Pannenkoek, maken de boys en girls van Rolled de allerbeste pannenkoeken. Zoute en zoete pannenkoeken met heerlijke vullingen.


www.rolled.nl
www.facebook.com/rolled.nl/

Kroketten

Lekkere artisanale garnaalkroketten, kaaskroketten, gandahamkroketten... vanuit onze bekende vuurtoren’


www.bubba-kroketten.be
www.facebook.com/krokettenb/

Pizza

De échte Italiaanse pizza op authentieke wijze bereid Italiaanse keukenkunst in de vorm van een snelle, lekkere hap Met een krokante dunne bodem van zelfgemaakt deeg, perfect gebakken in een houtoven. We werken enkel met dagverse producten van de beste kwaliteit.


www.pizzafoodtruck.be
www.facebook.com/pizzafoodtruck9600

Mexicaanse keuken op vegetarische wijze

The Vexican, veg-Mex straatkeuken, dat is een Mexicaanse fonda op twee wielen waar je kan genieten van huisbereide vegetarische gerechtjes, gewaarborgd door het "Approved by EVA"-keurmerk. Uiteraard kunnen alle gerechten ook 100% vegan bereid worden (incl. vegan zure room). Kom langs en ontdek de geuren, kleuren en smaken van onze versie van de Mexicaanse keuken. Buen provecho!


www.thevexican.be
https://www.facebook.com/TheVexican/

Biologische snackbar

Onze foodtruck “Hieper de Pieper’’ is ontstaan uit onze passie om mensen te laten proeven dat fast food lekkerder, puurder en gezonder is met (h)eerlijke, biologische, vegetarische en glutenvrije producten. Onze verantwoorde producten zijn puur natuur. Beter voor dier en milieu, gezonder en bovenal véél lekkerder. Want bij een gezond leven hoort ook: genieten!


www.hieperdepieper.nl
www.facebook.com/hierperdepieperfriet

Indian Streetfood

Sergeant Pepper maakt Indian streetfood met een eigen twist. Hoe wij dat doen? Wij maken alles zelf, van spicemix tot pickle, van curry tot kulfi. Wij werken alleen met verse ingredienten en het liefst met eerlijke & seizoensgebonden producten. Bij Barrio Cantina staan wij met o.a. met onze John Lemon curry, gemaakt met onze eigen kruidenpasta, kokosmelk en citroenblad. Zien we jullie in Gent?


www.sergeantpepper.nl
https://www.facebook.com/Sergeant-Pepper-962099423851134/

Hautedogs

Wij van BUS gebruiken pure producten, zetten representatieve mensen in en gebruiken onze jarenlange ervaring in binnen en buitenlandse horeca om een mooi evenement neer te zetten. De GMC heeft jarenlang dienst gedaan als schoolbus. In 2014 is zij omgetoverd tot food truck waar wij met Hallelujah Hotdogs van de BBQ en Milky Shakes een beleving presenteren op festivals en bij bedrijven.


www.busunlimitedsolutions.nl

Exotic food

'Karibu' is de vertaling voor ‘welkom’ in het Swahili. Laat u verrassen door de exotische smaken van krokodil, kangoeroe, iberico en kameel!


www.kaributruck.be
www.facebook.com/karibufoodtruck/

Alles vers uit de zee!

Fishbar De Crevette is een vaste waarde op Barrio Cantina geworden. U kan er genieten van klassiekers uit de Noordzee zoals mosselen, escargots, garnaalkroketten, kibbeling en oesters. Zeker langs gaan als u van vis houdt!


www.decrevette.be
www.facebook.com/FishbarDeCrevette

Wraps

De mannen van Taters And Toppings laten hun passie voor BBQ-gerechten terug komen in een wrap. De gegrilde wraps vullen ze met bbq-gerechten uit de South-western keuken, de Mexicaanse keuken en de Aziatische keuken.


www.itsawrap.amsterdam

Vietnamese specialiteiten

Met de hele familie maken wij al jaren op originele en ambachtelijke wijze onze gerechten. Alles even vers en om je vingers bij af te likken!


www.vietnamama.nl/
www.facebook.com/vietnamama/

Wereld Burgers

Naast de onovertroffen uitstraling van de opgetakelde houtgestookte BBQ door een authentieke legertruck zijn er de zeer smakelijke burgers in de varianten Nederlands, Spaans, Italiaans en Engels. Naar verluid wordt er al gedacht aan een Vlaamse variant...


www.deburgerlijkestand.nl
www.facebook.com/deburgerlijkestand

Spaanse Tapas

Out of the box tapasborden met verrassend lekkere kroketten, calamares, patatas bravas, en zoveel meer! Nou Mil laat je genieten van authentieke Spaanse en Vlaamse pure ingrediënten. Buen provecho! Smakelijk!


www.noumil.com
www.facebook.com/noumil9000/

Exotisch Thais

Het Thaïse kraam met z'n heerlijke traditionele gerechtjes. Komt zelden naar Gent dus grijp uw kans om er even langs te gaan voor hun heerlijke fingerfood. Hun pittige "Khung Ché Nam Pla" is zeker een aanrader. Voor de honger is de Pad Thaï een must,... Voel Bangkok door je smaakpapillen... Sawadee.


http://www.changnoi.be/
https://www.facebook.com/ChangNoiCuisine

Indische keuken

Bringing home cooked mouthwatering Indian flavours to the streets of Belgium. We’ll be hitting the roads this summer and traveling around with our Curry Cruiser & Bombay BBQ.


www.missionmasala.be
www.facebook.com/missionmasala/

Cubaanse Streetfood

Cubar brengt de smaken van Latijns Amerika naar België, met hoofdzakelijk de Cubaanse keuken als inspiratiebron.


www.cubar.be
www.facebook.com/cubar.aalst

Indian food

Born to Indian parents in London, Pavan Bajwa came to Belgium 10 years ago. It was here that she discovered there was not such a wide variety of Indian food on offer. After years of requests for recommendations of good Indian restaurants or take-outs, she decided to bring a taste of her home kitchen to Belgium.


www.missionmasala.be
www.facebook.com/missionmasala/

Frietjes en vlees

Piepers & Rund is Nederlandse taal voor een wereldse hap. Biologisch geteelde aardappels en respectvol opgegroeid rundvlees in een liefdevol jasje van de kokkin die een groot deel van de culinaire aarde heeft verkend.


www.piepers-rund.nl
www.facebook.com/piepersenrund/

ANIMATIE

Fine tunes at Barrio Cantina with DJ Shizzle Le Sauvage!


www.facebook.com/shizzlesauvage

PRAKTISCH

Woensdag 9 mei 2018: 12u – 20u
Donderdag 10 mei 2018: 12u – 00u
Vrijdag 11 mei 2018: 12u – 02u
Zaterdag 12 mei 2018: 12u – 02u
Zondag 13 mei 2018: 12u – 00u

BARRIO CANTINA CONTACTEREN

BARRIO CANTINA CONTACTINFORMATIE

Barrio Cantina - Lammerstraat 21 - 9000 Gent - België - Fax +32 (0)9 356 67 10
info@barriocantina.be - www.barriocantina.be

© Barrio Cantina 2018

Powered by assist